Slimme boekhouding in de farmacie

Experts

Altijd support van een team experts

Bankkoppeling

Altijd actuale rekeningoverzichten

Online & Mobile

Altijd 24/7 beschikbaar

Voor de moderne zorgondernemer

Slim en handig online boekhouden in de apothekerszorg?

Met Cure4Direct heb je altijd jouw boekhouding binnen handbereik. Door slimme software en handige mobiele apps wordt jouw financiële administratie online geautomatiseerd.  Upload je facturen en declaraties via de smartphone, scanner of e-mail en de rest wordt automatisch in je online boekhouding geboekt en verwerkt. Met Cure4Direct kun je simpel en snel boekhouden zonder zelf boekhoudkennis te bezitten.

Specifiek voor je apotheek kan Cure4Direct modulair opgebouwd en ingericht worden. Denk bijvoorbeeld aan de module DeclaratieDirect die de facturatie en declaratie van diverse zorgproducten (Cure4Direct maakt hierbij gebruik van uw eigen AIS) samenstelt, verstuurt, vastlegt en aflettert.

Ook is het mogelijk om op aanvraag het debiteurenbeheer inclusief het verwerken van de retourinfo door ons te laten verzorgen. Met de module PersoneelDirect beheer je de verlof- en verzuimregistraties, persoonlijke gegevens en HR dossiers van medewerkers terwijl met ControlDirect de jaarrekeningen en maandrapportages keurig op tijd worden opgesteld.

Modules voor Farmacie

DeclaratieDirect

Hiermee dragen we zorg voor de facturatie van alle medicijn declaraties (Cure4 maakt hierbij gebruik van uw AIS). De facturen en declaraties worden samengesteld en verstuurd naar verzekeraars en cliënten en vervolgens in de verantwoording vastgelegd en afgeletterd. Ook is het mogelijk om op aanvraag het debiteurenbeheer inclusief de verwerking van retourinformatie door ons te laten doen.

Voor wie?
Apothekerszorg

SalarisDirect

Met SalarisDirect wordt in Cure4Direct een koppeling gelegd tussen het Yuki platform en de applicatie Nmbrs® (een volledig online HR- en salarisapplicatie). Hierdoor is het mogelijk de loonstroken, loonaangifte en journaalposten uit Nmbrs® te halen en deze automatisch in de Cure4Direct boekhouding te plaatsen. Daarnaast kun je alle salarismutaties vanuit Nmbrs® met een druk op de knop betalen.

Voor wie?
Alle zorgsectoren

PersoneelDirect

Door deze koppeling is het mogelijk een volledig digitaal HR-dossier per medewerker te beheren, zoals het accorderen van verlofaanvragen, het beheren en registreren van nieuw personeel. De medewerkers zelf krijgen hiermee ook toegang en inzicht in hun persoonlijk dossier, loonstroken en verlof.

Voor wie?
Alle zorgsectoren

ControlDirect

Met deze service kun je kiezen of je per kwartaal of maandelijkse een rapportage over je resultaten wilt ontvangen. De verzorging van de jaarrekening van één werkmaatschappij en eventueel één holding is in deze module inbegrepen.

Voor wie?
Alle zorgsectoren

Consolidatie

Met deze service worden je jaarrekeningen geconsolideerd. Door consolidatie van alle resultaten van meerdere werkmaatschappijen en evt. holdings krijg je een helder inzicht in de omvang en samenstelling van het vermogen, zowel in het geheel als specifiek per onderdeel.

Voor wie?
Alle zorgsectoren

VerkoopDirect

Met deze module wordt het hele facturatieproces van reguliere in- en verkoopfacturen geautomatiseerd. Je kunt je eigen huisstijl gebruiken en werken met eigen prijslijsten en individuele prijsafspraken. Zodra je een factuur verstuurd hebt, zit die natuurlijk ook meteen in je boekhouding. Dit kan zowel online per mail, per post en zelfs via UBL (Universal Business Language is een XML formaat van factuurgegevens). De zorg kent inmiddels vele financieringsstromen en overige diensten en producten. Wij gaan graag met u in gesprek hoe we dit voor uw organisatie zo goed mogelijk kunnen inrichten. U heeft hierbij altijd de keuze om dit zelf te doen of de werkzaamheden uit te besteden aan Cure4Direct.

Voor wie?
Alle zorgsectoren

Extra Administratie

Indien er in je onderneming sprake is van meerdere vestigingen, holding of maatschappen dan kunnen is het mogelijk om hiervoor extra domeinen aan te maken in je account. In het besteloverzicht kun je kiezen uit Holding of Werkmaatschappij. Per extra administratie zijn standaard 1.000 mutaties per jaar inbegrepen in de prijs. Mocht je meer mutaties nodig hebben dan is dit geen enkel probleem. Hiervoor zijn extra bundels (500 mutaties per bundel) voor beschikbaar.

Voor wie?
Alle zorgsectoren

Voor de ambitieuze ondernemer

Pakket Enterprise

Heeft u een onderneming (bv of stichting) met meer dan 45 medewerkers? Ook hiervoor hebben we de juiste oplossing in huis. Wij informeren en adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Contact

Over op Cure4Direct in 3 stappen!

Lees meer

Meest gestelde vragen

Is mijn administratie veilig bij Cure4Direct?

Wat je nodig hebt voor smart accounting met Cure4Direct is een scanner, een mobiele telefoon, e-mail of Dropbox. Daarmee lever je alle facturen en andere financiële gegevens aan. De software herkent en verwerkt alle gegevens binnen 24 uur.

Hoe zorg ik dat mijn facturen en bonnen in Cure4Direct komen?

Er zijn meerdere manieren mogelijk, daarom ontvang je een duidelijke handleiding van alle stappen en mogelijke werkwijze om dit te realiseren. Je kan dan zelf bepalen welke werkwijze je prettig vindt.

Kan ik gedurende het lopende boekjaar overstappen?

Ja dat kan. Via onze overstapservice DirectOnline kun je al binnen 3 stappen gebruik maken van Cure4Direct.

Lees meer over onze overstapservice DirectOnline
Moet ik voldoen aan bepaalde hard- en software eisen?

Voor het scannen van documenten wordt aanbevolen om een HP of Canon scanner te gebruiken. Daarnaast moet je op jouw PC gebruik maken van de laatste versie van het besturingssysteem Windows XP of Windows Vista en de Internet browser Internet Explorer 7.0.

Kan ik maandelijks opzeggen?

Ja dit is mogelijk na het eerste jaar.

Is Cure4Direct ook geschikt voor grotere organisaties?

Jazeker! Voor ondernemingen met meer dan 20 medewerkers hebben we het pakket Enterprise ontwikkeld. Deze is op aanvraag verkrijgbaar. Wij adviseren je graag bij het samenstellen van het pakket Enterprise.

Kan ik maandelijks opzeggen?

Ja dit is mogelijk na het eerste jaar.

Welke bankkoppelingen zijn allemaal mogelijk?

Nederlandse banken

ABN AMRO Bank
ABN AMRO creditcard
Alex beleggersbank
Fortis Bank
ING Bank
ING Bank creditcard
Van Lanschot Bankiers
Rabobank
Rabobank Telebankieren
SNS Bank
KNAB Zakelijk

Belgische banken

ABN Amro
Axa
Bank van de Post
Belfius
BNP
Dexia
Fortis Bank
ING Bank
KBC
Coda-formaat

Credit cards

ABN Amro
ING

Hoe werkt Cure4Direct?

Bekijk onze video!

Is het ook mogelijk om meerdere administraties op te nemen?

Ja, dat is mogelijk.

Afhankelijk van je pakket kun je voor een aantal administraties een boekhouding laten aanmaken. Bijvoorbeeld voor meerdere vestigingen of een holding. Je kunt al deze administraties overzichtelijk inzien vanuit één account. Op aanvraag is het mogelijk om het aantal administraties onbeperkt uit te breiden.

Kan ik ook meteen aan de slag?

Zodra je bestelling bij ons binnenkomt wordt er binnen één werkdag een domein voor je geactiveerd. Je ontvangt van ons je domeingegevens en een korte checklist voor de benodigde stukken en financiële informatie. Ondertussen kun je alvast een bankkoppeling aanvragen bij je huisbank(en). Zodra alles is aangeleverd richten wij je boekhouding in en kun je van start gaan. Dus hoe sneller al je gegevens zijn aangeleverd des te eerder je aan de slag kunt met Cure4Direct.

Hoe zijn de prijzen van Cure4Direct tot stand gekomen?

De prijzen van de abonnementen bij Cure4Direct zijn gebaseerd op de hoeveelheid werk er voor de verschillende professionals binnen ons bedrijf mee gemoeid gaat. Op basis van de grootte van een onderneming kunnen wij de hoeveelheid aan werk inschatten.

De tarieven zijn zo opgebouwd dat ze eigenlijk alle fiscale en accountancy werkzaamheden die bij een normale administratie aan bod komen omvatten. Je betaalt een gegarandeerd vast bedrag per maand, waardoor je dus altijd precies weet waar je aan toe bent. Een flinke rekening aan het einde van het jaar van je accountant of boekhouder is niet hetgeen waar jij op zit te wachten en dat zal op deze manier dan ook niet gebeuren.
En we doen het slimmer met meer automatisering, meer koppelingen en dat is onze uitdaging: wij kunnen een eenmalige investering in automatisering over heel veel klanten uitsmeren en dat is winst voor iedereen!

Is mijn bedrijfsdata veilig bij Cure4Direct?

Ja, je bedrijfsdata is om de volgende redenen veilig bij ons:

  • Al onze medewerkers zijn in het bezit van een getekende Gedragscode
  • Je bedrijfsdata wordt gehost op zeer beveiligde locaties in Dublin
  • Onze servers bevinden zich achter een robuuste firewall
  • Alle dataverkeer tussen je PC en de servers wordt gecodeerd verzonden
  • Elke dag wordt er een back-up gemaakt van de bedrijfsdata in je administratie
  • Je bedrijfsdata bevindt zich in je eigen domein in een aparte database.
Kan ik ook mijn salarisadministratie met Cure4Direct regelen?

Ja dat kan

Met SalarisDirect wordt in Cure4Direct een koppeling gelegd tussen het Cure4Direct platform en de applicatie Nmbrs® (een volledig online HR- en salarisapplicatie). Hierdoor is het mogelijk de loonstroken, loonaangifte en journaalposten automatisch in de Cure4Direct boekhouding te plaatsen. Daarnaast kun je alle salarismutaties met een druk op de knop betalen.

Ook is het mogelijk om met de module PersoneelDirect een volledig digitaal HR-dossier per medewerker te beheren, zoals het accorderen van verlofaanvragen, het beheren en registreren van nieuw personeel. De medewerkers zelf krijgen hiermee ook toegang en inzicht in hun persoonlijk dossier, loonstroken en verlof.

Lees meer over SalarisDirect en andere modules